BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

VIEWSONIC WPG-370 Kablosuz HD Görüntü Aktarıcı

Marka
Stok Kodu
wpg-370
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Fiyat
299,00 USD + KDV
* 2.102,25 TL den başlayan taksitlerle!!
11.572,02 TL Tek Çekim
3X4.050,21 TL taksitle

VIEWSONIC WPG-370 Kablosuz HD Görüntü Aktarıcı

 
ViewSonic WPG-370 Kablosuz Sunum Ağ Geçidi

Full HD 1080p Kablosuz Sunum Ağ Geçidi

 

ViewSonic® WPG-370 Full HD 1080p kablosuz sunum ağ geçidi, kullanıcıların dizüstü veya masaüstü bilgisayarlardan, tablet veya akıllı telefon gibi mobil cihazlardan projeksiyon cihazlarına, televizyonlara ve dijital kurumsal ekranlara kablosuz olarak HD içerik iletmek için tasarlanmıştır. WPG-370, ağ geçidi ile doğrudan akıllı telefonlar veya tabletlerden içeriği mobil uygulama yardımıyla iletmenize olanak sağlar. WPG-370 'in kullanıcı dostu arayüzü sayesinde PC'ye gerek olmadan USB üzerinden içerik paylaşabilirsiniz. WPG-370 ile kablosuz olarak projeksiyon cihazları veya dijital kurumsal ekranlardan, istenilen sunumu veya reklam içeriğini yayınlayabilirsiniz. Ayrıca WPG-370 sahip olduğu 2,4 GHz ve 5 GHz çift bant kablosuz iletişim protokolleri ile 1080p videoları herhangi bir kesinti yaşatmadan akıcı olarak paylaşabilirsiniz. Böylelikle WPG-370 Kablosuz Ağ Geçidi ile gerek toplantı salonlarında gerekse vitrinler veya mağazalardaki kurumsal ekranlarınızda bulunan reklam çalışmalarınızı kolaylıkla yönetebilmenizi sağlayarak en ideal çözümü sunar.

Öne Çıkan Özellikler

  • WiDi Teknolojisi ile Full HD Görüntü Aktarabilme
  • 2,4 GHz ve 5 GHz Çift Bant Kablosuz Görüntü Aktarabilme Özelliği ile Akıcı Görüntüler
  • Google Play ve App Store Uygulama Destekleri ile Kablosuz olarak Sunum Yapabilme
  • HDMI, Ethernet, USB ve VGA girişleri ile Geniş Bağlanabilirlik
  • USB Bellek üzerinden PC'siz içerik aktarımı
  • WPA2/WPA Kablosuz Şifre Güvenliği
  • DLNA Desteği ile Tüm Cihazlarınız Arasında Sınırsız İletişim
 

 

 

Full HD 1080p Kablosuz Video Akışı için WiDi Teknolojisi

Kablosuz bir ağ geçidi olarak WPG-370, Google Play ve Apple App Store'daki çok çeşitli mobil aygıt uygulamalarını destekler. Böylelikle kullanıcılar tablet veya akıllı telefon gibi mobil cihazlardan projeksiyon cihazlarına, televizyonlara ve dijital kurumsal ekranlara kablosuz şekilde HD içerik ile etkileyici sunumlar yapabilirler. Video ve fotoğraf gibi içerikleri, Android veya iOS destekli mobil cihazlardan yayınlayabilirsiniz. WPG-370 ağ geçidi ile sunumlar daha hızlı ve kolay olabileceği gibi, aile ve arkadaşlar ile de anında paylaşım yapma imkanına sahip olursunuz.

 

 

TV 'lerde Kablosuz İçerik Paylaşımını Destekler

HDMI bağlantısıyla Full HD 1080p video ve fotoğraf gibi içeriklerinizi kablosuz olarak WiDi® destekleyen dizüstü bilgisayarlar, akıllı telefonlar veya tabletlerden paylaşabilirsiniz.

 

 

Dijital Kurumsal Ekranlarda İçerik Paylaşımı

WPG-370 ağ geçidinin kolay ve güvenli kablosuz bağlantısı, reklam ajanslarının kamu alanlarındaki dijital kurumsal ekranlarda görüntülenen içeriği uzaktan yönetmesine olanak sağlar. Başka bir deyişle, dijital kurumsal ekranın bağlantı noktasına erişmek için koruyucu kasalarının açılması gerek kalmadan içerikleri istediğiniz gibi yönetebilir ve güncelleyebilirsiniz.Tüm bu işlemleri dizüstü bilgisayar, akıllı telefon veya tablet kullanarak yalnızca birkaç tıklatma ile kablosuz bağlantı ile yapabilrsiniz.

 

 

Çok yönlü bağlanırlık: HDMI, VGA ve USB

Full HD 1080p video ve dijital sesi kablosuz olarak iletmek için kullandığı Intel WiDi® teknolojisi sayesinde herhangi bir kayıp ve takılma olmadan olmadan mümkün olan en yüksek resim ve ses kalitesini sağlamak için HDMI bağlantısını destekler. VGA bağlantıları, normal bir ekran veya projeksiyon cihazını bağlamak için de kullanılabilir. Ayrıca PC'siz sunum özelliği ile, PC önyüklemesini beklemek zorunda kalmadan bir USB flash disk ile video veya içeriği paylaşabilirsiniz.

 

 

Tam Ağ İletişimi Yeteneği

Ethernet LAN bağlantısı bulunan WPG-370, bir ağ bağlantısı üzerinden uzaktan izleme ve yönetmenize olanak sağlar. Ayrıca mobil olarak kablosuz Internet bağlantısı olan her yerde projeksiyon cihazı aracılığıyla izleyicilere sunum yapabilirsiniz.

 

 

Kablosuz Dual Band İletişimi

WPG-370 sahip Çift Band Teknolojisi sayesinde 2.4 ve 5GHz olarak farklı frekanslarda cihazlar arası iletişim sağlayarak daha istikrarlı ve sabit bağlantı kurulmasını sağlar. Böylelikle ortamda bulunan, aynı dalga boyunu kullanan cihazların yarattığı dalga kirliliğinin önüne geçerek, aktarılan görüntüde herhangi bir kaybın olmasının engeller.

 

 

WPA / WPA2 Kablosuz Şifre Güvenliği

WPA/WPA2 kablosuz şifreleme desteği ile ViewSonic WPG-370 gerek ev gerekse ofis ve kurumsal şirketler için en ideal kablosuz içerik paylaşı çözümünü sunuyor.


 

Garanti Koşulları

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
VIEWSONIC WPG-370 Kablosuz HD Görüntü Aktarıcı VIEWSONIC WPG-370 Kablosuz HD Görüntü Aktarıcı ve Full HD Projeksiyon Cihazları BoyutDijital.com'da... wpg-370
VIEWSONIC WPG-370 Kablosuz HD Görüntü Aktarıcı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.