BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

SONY VPL-SX226 PROJEKSİYON CİHAZI

Marka
Stok Kodu
VPL-SX226
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Fiyat
850,00 EUR + KDV
* 6.483,54 TL den başlayan taksitlerle!!
35.689,19 TL Tek Çekim
3X12.491,22 TL taksitle
Kargo bedava
Stok için tel açınız
 

SONY VPL-SX226 PROJEKSİYON CİHAZI

 SONY VPL-SX226 PROJEKSİYON CİHAZI GENEL ÖZELLİKLERİ 
 
  • Kısa yansıtma mesafesi

    Projektörün kısa odak uzaklığına sahip lensi sayesinde 80 inç büyüklüğündeki (diyagonal ekran boyutu) bir görüntü ekrana yalnızca 75 cm mesafeden yansıtılabilir. Sunum yapan kişi yansıtılan görüntüden rahatsız olmaz ve sunum yapan kişinin ekrana düşen gölgesi en aza indirildiği için izleyicilerin yansıtılan görüntüyü görmesi daha kolay olur.

  • 10.000 saatlik uzun ömürlü lambayla enerji verimliliği

    Yüksek performanslı lamba teknolojisi, yaklaşık 10.000 saatlik lamba değiştirme süresiyle (parlaklık düşük moddayken) sahip olma maliyetlerini ve bakım ihtiyacını azaltır.

  • Gelişmiş enerji tasarrufu özellikleri

    Gelişmiş lamba teknolojisi bir dizi enerji tasarrufu özelliği sağlar. Otomatik Karartma modu, projektör açıkken kullanılmadığı zaman önemli oranda enerji tasarrufu sağlar. Otomatik Görüntü Modu, yansıtılan sahneye göre ışık çıkışını otomatik olarak ayarlar. Uzaktan kumandadaki bir düğmeye dokunarak görüntü geçici olarak kapatılır ve güç tüketimi önemli oranda azaltılır.

  • Düşük toplam sahip olma maliyeti

    Benzersiz lamba karartma işlevi, lambanın güç kullanımını ve güç tüketimini azaltır. Düşük toplam sahip olma maliyeti ve kullanılabilirliği, parlak görüntülerin tadını çok daha uzun bir süre çıkarmanızı sağlar.

  • ECO mode™ tuşu

    Enerji tasarrufu ayarlarına anında erişmek için projektör ya da onunla birlikte verilen Remote Commander™ üzerindeki ECO mode™ tuşuna basmanız yeterlidir.

  • 3LCD BrightEra™ teknolojisi

    Verimli 3LCD panel sistemi Sony tarafından geliştirilen BrightEra™ teknolojisiyle güçlendirilmiştir. Mükemmel renk doğruluğuna ve etkileyici güvenilirliğe sahip parlak, tutarlı, yüksek çözünürlüklü görüntülerle farkı göreceksiniz.

  • Maksimum 2800 lümen renkli ışık çıkışıyla parlak ve net görüntüler

    2800 lümen maksimum ışık çıkışıyla (yüksek modda) VPL-SX226, sınıflar veya toplantı odalarında net biçimde görülebilen canlı ve parlak sunumlar sağlar. Parlak gün ışığından karartılmış odalara kadar her ortama uygun üç parlaklık modu seçeneği bulunur.

  • Görüntü Modu seçenekleri

    Giriş kaynaklarının hepsinde optimum görüntü kalitesini sağlamak için altı görüntü modu bulunur: Dinamik, Standart, Sunum, Yazı Tahtası vb. Üç parlaklık modu seçeneğiyle kullanıcılar her görüntü kaynağı ve sunum ortamına en uygun ayarı seçebilir.

  • Ağa bağlı sunumlar

    Ağa bağlı PC veya Mac® bilgisayardan sunum yansıtın. Tablet veya akıllı telefondan JPEG, PDF ve diğer dosyaları kablosuz olarak sunun. Aynı anda en fazla dört kullanıcı PC/Mac® bilgisayardan görüntü yansıtabilir ve bir projektöre en fazla sekiz kullanıcı bağlanabilir. Windows/Mac® için Projector Station for Network Presentation uygulaması birlikte verilir. Tablet/akıllı telefon kullanımı için Pixelworks tarafından internetten indirilebilen bir uygulama sağlanır. Ayrıntılar için şu adresi ziyaret edin: http://PWPresenter.pixelworks.com

  • Ağa bağlı herhangi bir PC'den kontrol ve yönetim

    Projektörün işlevleri ve durumu, birlikte verilen Projector Station for Network Control uygulaması kullanılarak ağa bağlı bir PC ile uzaktan yönetilebilir ve izlenebilir.

  • Kablosuz sunum yapın

    Taşınabilir ya da el tipi bir cihazdan kablosuz sunum yapın. (Microsoft® Windows/Macintosh® işletim sistemi için Projector Station for Network Presentation uygulaması gerekir. iOS/Android için VueMagic uygulaması gerekir.)

  • iPhone/iPad/Android telefon için uzaktan kumanda

    Ücretsiz Projector Remote uygulamasını indirin ve el tipi cihazınızı kullanarak, telefonunuz veya tabletinizdeki kolay okunur düğmelerle odanın her yerinden projektörü kontrol edin.

  • USB medya görüntüleyicisi

    PC'ye gerek duymadan fotoğraf, görüntü veya grafik görüntülemek için USB sürücünüzü yerleştirin.

  • Tek kabloyla kolay PC bağlantısı için USB'den görüntüleme

    Sadece tek bir USB kablosuyla, bağlı PC veya Mac® bilgisayardaki görüntüleri ve sesleri* sunun; yazılım sürücüsü yüklemeniz bile gerekmez.
    * Video ve ses arasında gecikme yaşanabilir. Düşük gecikmeli uygulamalar için projektörün hat girişi veya HDMI girişi bağlantısının kullanılması önerilir.

  • Özelleştirilmiş giriş etiketleri

    "BD Oynatıcı", "PC" ve "Belge Kamerası" gibi kendi giriş etiketlerinizi oluşturarak hangi cihazların bağlı ve kullanımda olduğunu ekranda görmeyi kolaylaştırın.

  • Şık, ortama uyan tasarım

    Projektörün akıllı, modern görünümü her sınıfa, eğitim odasına veya toplantı odasına zarif bir şekilde uyar.


Çözünürlük : HD 1280x720
HDMI : Var
Ses Çıkışı : Var
Işık Gücü : 2800
Kontrast : 3.000:1
Lamba Ömrü : 10.000 saat
Keystone Özelliği : Dikey Keystone
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SONY VPL-SX226 PROJEKSİYON CİHAZI SONY VPL-SX226 PROJEKSİYON CİHAZI VPL-SX226
SONY VPL-SX226 PROJEKSİYON CİHAZI

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.