BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

BenQ MX704 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı

Marka
Stok Kodu
MX704
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Garanti Süresi
2 Ay
Fiyat
753,19 USD + KDV
* 5.292,84 TL den başlayan taksitlerle!!
29.134,90 TL Tek Çekim
3X10.197,21 TL taksitle

BenQ MX704 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı

 
 

Özellikler;

Yeni Göz Alıcı Tasarım, QCast Kablosuz Streaming, Sessiz ve Parlak Performans
Güçlü Parlaklık ve Sessiz Bir Fısıltı
 

Geleneksel yüksek parlaklığa sahip projektörler çok ses çıkartırlar. 4000 lümens ultra parlaklığa sahip MX704 ise sadece 31dB ses üretir. Sessizliği ve parlaklığı sayesinde sunumunuzu seyredenler, dikkatlerini başka bir yere vermeden, sadece size odaklanacaktır.

Doğal Kullanım için Akıllı Tasarım

MX704'ün her ayrıntısı iş için optimize edilmiştir. EcoBlank ve QCast Modları'na tek tuşla hem projektör hemde uzaktan kumanda üzerinden geçiş yaparak kolayca sunumlarınızı durdurubilir veya hızlıca kablosuz 1080p stream'e geçebilirsiniz. Yeni kumanda paneli projektörün tüm kontrollerini parmak uçlarınıza taşır. Tak-çalıştır özellikli QCast WiFi aparatı dahi kendine özel gizli bir yuvaya bağlanarak projektörün minimal tasarımının bütünlüğünü bozmaz.
*Opsiyonel QCast WiFiaparatı ayrıca alınabilir
 

 Yüksek Kontrast
 

  Yüksek kontrast oranı, her yazının, resmin, grafiğin, tablonun ve videonun optimal parlaklık ve özellikle rakamsal datalar için, zengileştirilmiş bir keskinle yansıtılacağının garantisidir. Bu sayede sunumun başarılı geçmesini ve seyircilerin dikkatinin dağılmamasını sağlarsınız.

 

 

Düşük Kontrast

 

Yüksek Kontrast

 

 Çift Eksenli Destek Ayağı

Yeni MX704'te ekranla eşitleme yapılabilmesi için çift destek ayağı bulunur. Tek ayağa göre daha etkili bir denge ve ayarlama olanağı sağlayan bu özellik sayesinde projektörü masaya kolayca yerleştirebilirsiniz.
 

 2D Keystone

2D Keystone özelliği projektörü perde önünde istediğiniz gibi yerleştirme serbestisi  sağlar. Yatay ve dikey olarak +-30 derecelik bir paya sahip olan projektörü dilerseniz yan yerleştirerek, projeksiyonu engellemeden perde önüne geçip sunumunuzu yapabilirsiniz.Bu sayede U tipi masa düzeninde bile ortaya bir sehpa koyma zorunluluğunuz kalmaz.
 

 Köşe Ayarı

Köşe Ayarı özelliği sayesinde görüntünün her köşesini ayr ayrı ayarlayarak görseli perdeye tam olarak yerleştirebilirsiniz.
 

 MHL Bağlantısı

MHL ile Android İşletim Sistemi'ne sahip akıllı telefonunuzu projektörünüze bağlayıp, o küçücük ekranın sınırlarından kurtulabilir ve belgelerde fotoğraflara ve videolara kadar tüm görselliği büyük perdeye yansıtabilirsiniz. Üstelik cihazınızı projektöre bağladığınız andan itibaren cihazınız şarj olmaya da başlayacağından pilinizin tükenmesinden korkmanıza da gerek kalmaz.
 

 Güç tasarruflu, Çevre dostu
Daha Yeşil Bir Çevre İçin Dünya Lideri SmartEco Teknolojisi

21. yüzyılda bir DLP projektörünün çevre için neler yapabileceğini araştıran BenQ, projektör lamba sistemine Philips'in ImageCare Teknolojisi'ni ekleyen ilk DLP firmasıdır. Bu yeni buluş sayesinde MX704, göz alıcı parlaklığı, seçkin görüntü kalitesini ve optimize edilmiş lamba ömrünü yaratıcı özelliklerle birleştirir.
 

 Eco Blank Modu
 

 Eco Blank Modu özelliklere sınıfın dikkatini tekrar kendisine toplamak isteyen yada projektör kullanımda değilken kapatmak isteyen öğretmenlerin işine çok yarar. Bu özellik kullanıldığında lamba otomatik olarak kısılır ve toplam güç tüketimi 70% lere düşürülür.
 

 

 

 
 

Tam Güç Açık
%100 Lamba Gücü
Dikkat Ekranda

 

Eco Blank Modu Açık
%30 Lamba Gücü
Dikkat Öğretmende

 

SmartEco Mode

The SmartEco Mode, which cleverly adjusts the lamp power to maximize power saving by delivering the best contrast and brightness performance using only as much light as needed.

 

 Normal Mod
Ortalama 350W Projektör Güç Tüketim

 

 Smart Eco Modu Karartılmış Görüntülerdeki Detayları Öne Çıkartır Ortalama 261W Güç Tüketimi

 

 

No Source Detected (Görüntü Kaynağı Bulunamadı) Modu
 

 Eğer bir görüntü kaynağı yoksa, üç dakika içerinde kullanılmayan projektör otomatik olarak Eco Blank Mode'a yada tercihe göre, otomatik olarak kapanma durumuna getirilebilir.  Bu sayede lambanın gücü 30% larda kalır.
 

 

 

 
 

Kaynak Bulundu %100 Lamba Gücü 

 

Kaynak Bulunamadı %30 Lamba Gücü

 

 Bekleme Modunda 0.5W

Eski projektör modellerine göre bir sorun olan güç tüketimi, MX704'te bekleme modunda 0.5W'a indirilerek ortadan kaldırılmıştır. Bu teknolojik ilerleme ve güç tasarrufu aynı zamanda lamba süresini uzatır ve enerji tüketimini düşürür.
 

 Ağabağlı Bekleme Modunda 6W Altı

Mod altında kapatıldıktan sonra bile ağa bağlı kalabilen MX704 sadece 6W güç tüketir. Böylece ITY yöneticileri projektöre bağlanıp günlük bakım onarım işlerini yapabilirler.
 


 Çeşitli 3D Format Desteği
 

 TH670, üç boyutlu filmlerde gördüğünüz efektleri size yansıtabilmek için DLP Link™ 3D yansıtma özelliğine sahiptir.TH670 tarafından desteklenen 3D formatları 3D field-sequential, 3D frame packing, 3D top-and-bottom ve 3D side-by-side'dır. Bunun yanısıra Blu-ray desteğine de sahiptir.
 

 Alt Yazı Desteği
 

 TH670 ile ekstra bir cihaz ihtiyacınız olmadan videolardaki alt yazıları görüntüleyebilirsiniz. Bu özellik dil eğitimi veren sınıflar gibi ekranda konuşma ve alt yazının aynı anda görünmesi gereken alanlarda çok faydalıdır.
 

 Eğitim Şablonları

BenQ, öğretmenizi kolaylaştırmak için MSX704'e eğitim şablonları ekledi. Yazı, Müzik, Taslak ve Kareli olmak üzere dört farklı şablon sayesinde kara veya beyaz tahtalara çizgi çekme zorunluluğu olmadan çalışabilirsiniz.
 

 BenQ DLP Projektörleri DLP Projeksiyon Teknolojisiyle Görsel Kalitesini Uzun Süre Korur

Digital Light Processing (Dijital Işık Yansıtma) -DLP- Teknolojisi dünyadaki sinema salonlarının 90% 'ında ve IMAX salonlarının 100%'ünde kullanılan, önce projeksiyon teknolojisidir ve 2015 Academy Award of Merit (Oskar® heykelciği) Ödülüne sahiptir.

İsabetli

BenQ DLP Projektörleri mümkün olan en gerçekçi renkleri ve canlı görselleri üretir. BenQ' inovasyonlarının eseri olan, değiştirilebilir altı segmentli renk paleti DLP BrilliantColor™ Teknolojisi ile projektörlerimiz, üretilmesi zor olan ten rengi gibi renkleri tam olarak Rec.709 ve sRGB standartlarına göre üretir.
 

 Uzun Süreli

İnanılmaz dayanıklı mikro aynalı DLP çipi ve neredeyse tamamen mühürlenmiş DLP motor tasarımı sayesinde BenQ DLP Projektörleri test süresinde bile görsel kalitesini bozmaz. Toz birikmesini ve ısı kaynaklı zararları eleyen bu yapı ile BenQ projektörleri, sadece lamba değişimi ile yılllarca ilk günkü gibi kalır.
 

BenQ DLP Projektor

Orijinal Renk

2000 saat sonra

Yeni Lamba ile

 

DLP Olmayan Proje

Orjinal Renk

2000 saat sonra

Yeni Lamba ile

 Jilet Gibi Görüntü

Endüstri lideri yüksek kontrast oranı sayesinde BenQ DLP Projektörleri kristal berraklığında görüntüleri size sunar. Aynı zamanda BenQ SmartEco™ Teknolojisi ile pikselli dolgunlaştırarak yazıları daha rahat okumanızı sağlar.
 

DLP
Olmayan Projektör

BenQ DLP
Projektor

DLP Olmayan
Projektör

BenQ
DLP
Projektör

DLP Olmayan
Projektör
 

BenQ DLP
Projektör

BenQ DLP
Projektör


Görüntü Teknolojisi : DLP
Çözünürlük : XGA 1024x768
3D Desteği : Full 3D (HDMI 1.4)
HDMI : Var
USB : USB Medya Oynatma (Type A)
Ses Çıkışı : Var
Kablosuz : Wi-Fi
Mesafe : Normal
Işık Gücü : 4000
Kontrast : 13.000:1
Lamba Ömrü : 3500 saat, 7.500 saat
Keystone Özelliği : AutoKeystone
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
BenQ MX704 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı BenQ MX704 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı boyutdijital.com da MX704
BenQ MX704 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.