BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

BenQ MS524 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı

Marka
Stok Kodu
MS524
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Garanti Süresi
2 Ay
Fiyat
352,00 USD + KDV
* 2.475,89 TL den başlayan taksitlerle!!
13.628,74 TL Tek Çekim
3X4.770,06 TL taksitle

BenQ MS524 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı

 

Bu ürünün yeni versiyonu vardır
 
 

BenQ MS527

 
 

Özellikler;

 

BenQ'nun SmartEco™ Teknolojisi Sayesinde Daha Az Güç Tüketir

 Daha düşük TCO ve dinamik güç tasarrufu sayesinde optimal yansıtma, yüksek parlaklık, hassas görüntü kalitesi ve optimal lamba süresi. SmartEco Teknolojisi bir DLP projektörün yapabileceklerini mükemmelleştirmiştir. Bu teknoloji sayesinde okullar ve işyerleri 70%'lere varan güç tüketimi selde ederken aynı zamanda her sunumlarında ultra renkli görüntü elde edebilmenin de avantajını yaşarlar.
 

 Smart Eco Modu: Akıllı Güç
 

 En iyi renk ve kontrast oranını elde etmek için gereken en düşük güç tüketimini hesaplayan SmartEco Modu bu sayede en iyi görüntüyü verirken lambanın ömrünü de uzatır.
 

 Normal Mod  Ortalama 296W Güç Tüketimi
 

 Smart Eco Modu Karartılmış Görüntülerdeki Detayları Öne Çıkartır Ortalama 163W Güç Tüketimi
 

 

 Lamba Koruma Modu
 

 Lamba değişimi projektörlerin en büyük maliyet kalemidir. Lamba Koruma Modu, parlaklık seviyesi göre, dinamik olarak, lambanın güç tüketimini ayarlayarak lambanın ömrünü 50%'lere kadar uzatır! Haliyle lamba yenileme maliyetinizde 50% azalmış olur.
 

 No Source Detected (Görüntü Kaynağı Bulunamadı) Modu
 

 Eğer bir görüntü kaynağı yoksa, üç dakika içerinde kullanılmayan projektör otomatik olarak Eco Blank Mode'a yada tercihe göre, otomatik olarak kapanma durumuna getirilebilir.  Bu sayede lambanın gücü 30% larda kalır.
 

Tam Güç Açık
%100 Lamba Gücü
Dikkat Ekranda

Eco Blank Modu Açık
%30 Lamba Gücü
Dikkat Öğretmende

Bekleme Modunda 0.5W
 

Eski projektör modellerine göre bir sorun olan güç tüketimi, MS524'de bekleme modunda 0.5W'a indirilerek ortadan kaldırılmıştır. Bu teknolojik ilerleme ve güç tasarrufu aynı zamanda lamba süresini uzatır ve enerji tüketimini düşürür



 BenQ DLP Projektörleri I DLP Teknolojisi İle Uzun Süre Mükemmel Görüntü
Sınırsız Görsel Kalitesi
 

 BenQ DLP Projektörleri uzun süre dayanıklılık, jilet gibi görüntüler, ultra okunabilirlik ve gerçeğe yakın renkleri yansıtabilmek için üretilmiştir. Bizler, ileri seviye renk skalamız arasından geçen saf ışığı DMD çipindeki milyonlarca mikro aynadan yansıtmak için öncü DLP Teknolojisi'ni kullanıyoruz. Aynalar renksiz olduğundan ve neredeyse tamamen mühürlenmiş bir motorun içerisinde korunduklarından ötürü BenQ DLP Projektörlerinin eskime sorunu yoktur. Aslında 2000 saatlik devamlı kullanımdan sonra lambanızı değiştirdiğinizde yepyeni bir projektöre kavuşursunuz.
 

DLP Olmayan Projektör

  Orijinal Renk 2000 Saat Sonra Yeni Lamba ile  

BenQ DLP Projektör

  Orijinal Renk 2000 Saat Sonra Yeni Lamba ile  

 DLP Teknolojisi aynı zamanda sahip olma bedelini azaltmak ve uzun süre görüntü kalitesini korumayı garantilemek için filtresiz motor tasarımına sahiptir. BenQ'nun SmartEco Teknolojisi kontrast performansını ve görsel kalitesini daha da ileriye taşıyarak 70%'lere varan bir tasarruf sağlar.
 

 Jilet Gibi Görüntü ve Ultra Okunabilirlik
 

 96% doldurma faktörü sayesinde DLP Teknolojisi piksel arkasında piksel dönüşümünü destekleyerek ,renk ve detayı düşüren, tek pikselin etrafındaki karanlık ve kalın çerçeveyi ortadan kaldırır. Daha fazla görüntü doldurma ve ince çerçeve daha isabetlirenkler  ve keskin bir görüntü sağlar
BenQ DLP Projektörleri aynı zamanda yükske kontrast oranı sayesinde küçük yazıların, ince çizgilerin ve karanlık görüntülerin net bir şekilde görünmesini sağlar. Böylelikle iyi aydınlatılmış bir ortamda bile sunumlarınız gayet net bir şekilde görünür.
 

 

DLP Olmayan Projektör

 

BenQ DLP Projektör

 

 Canlı, Gerçek Renkler
 

 BrilliantColor (Parlak Renk) Teknolojisi sayesinde, BenQ DLP Projektörleri en aydınlık ortamlarda bile optimum parlaklığı ve isabetli renkleri verir. BrilliantColor Teknolojisi, ana renkler olan kırmızı, mavi ve yeşil'i ikinci renkler olan sarı, açık mavi ve magenta ile altı renk işlemine tabii tutar. Bu sayede sert renklerden su mavisi gibi orta renklere ve parlak sarılara kadar tüm renkler sunumlarınızda en saf haliyle görünür.
 


 

DLP Olmayan Projektör

 

 

BenQ DLP Projektör

 


Görüntü Teknolojisi : DLP
Çözünürlük : SVGA 800x600
3D Desteği : Full 3D (HDMI 1.4)
HDMI : Var
USB : Micro USB (Type B)
Ses Çıkışı : Var
Mesafe : Normal
Işık Gücü : 3200
Kontrast : 13.000:1
Lamba Ömrü : 10.000 saat
Keystone Özelliği : Dikey Keystone
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
BenQ MS524 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı BenQ MS524 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı boyutdijital.com da MS524
BenQ MS524 Full HD 3D Projeksiyon Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.