BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

Accell DisplayPort 1.2 to 4 DisplayPort UltraAV Multi-Display MST Hub

Stok Kodu
acsell 1x4 displayport hub
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Fiyat
340,00 USD + KDV
Havale - EFT Fiyatı
12.740,23 TL KDV Dahil Nakit / Havale / EFT Fiyatı
* 2.386,06 TL den başlayan taksitlerle!!
13.134,25 TL Tek Çekim
3X4.596,99 TL taksitle
 
 

DisplayPort 1.2 to 4 DisplayPort Multi-Display Hub

 

 


Display Port'unuzu Aktif Kullanmaya Hazırlanın!
ACCELL DisplayPort HUB ile ATI özellikli sisteminizde 3-6 monitör kullanmaya hazırlanın.   Tüm çözünürlükleri destekleyen ve 3-6 çoklu monitör konfigürasyonlarına uygun, tak-çalıştır özellikli bu dönüştürücü ile ekstra Display Port çıkışlarınızı kullanabilecek ve çoklu monitör,TV veya projeksiyon kullanmanın konforuna ulaşacaksınız. 


 

Oyun Zevkinizi Çoklu Monitör Kullanımı ile Katlayın
AMD'nin geliştirmiş olduğu 3-6 monitörü aynı anda kullanma imkanı sağlayan özellikleri ile büyük ekran kullanmanın zevkini yaşayacaksınız. Eğer HDMI girişe sahip bir monitör, TV veya projeksiyonunuz varsa Eyefinity özelliğini kullanabilmek için Display Port Hub çoklayıcıya ihtiyacınız var demektir. Dark Display Port-HDMI Aktif Dönüştürücü çoklu monitörde, dev çözünürlükte oyun oynama zevkini size yaşatacak.

 

Profesyonellerin Hizmetinde!
Nvidia NVS450 veya AMD FirePro 4800 gibi profesyonel ekran kartlarının üzerinde de bulunan Display Port çıkışlarından tek çıkıştan 4 farklı ekran almanıza olanak sağlar. Bu şekilde aktif olarak kullanarak birden fazla monitör kullanımına geçebilirsiniz. Bu sayede profesyonel çalışma ortamınızı çoklu monitör kullanımı ile daha etkili ve konforlu hale getirin.

 

Yazılım Gerektirmeyen Tak Çalıştır Kullanım
ACCELL Display Port Hub her hangi bir yazılıma ihtiyaç duymayan yapısı ile doğrudan kullanım imkanı sunar. Çıkış ucuna herhangi bir Pasif Displayport çevirici veya direk displayport girişi olan bir ekran bağlayabilirsiniz. Tuşlu kilit mekanizması sayesinde Display Port girişi kolayca yuvaya oturur ve kilit sayesinde yerinden çıkmaz. Çıkarmak için ise tuşa basmanız yeterlidir.

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Accell DisplayPort 1.2 to 4 DisplayPort UltraAV Multi-Display MST Hub Accell DisplayPort 1.2 to 4 DisplayPort Multi-Display Hub taksitli satış ve en uygun fiyat Sadece Boyutdijitalde acsell 1x4 displayport hub Accell DisplayPort 1.2 to 4 DisplayPort UltraAV Multi-Display MST Hub

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.