BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

VIEWSONIC PLED-W800 Projeksiyon Cihazı

Kategori
Marka
Stok Kodu
PLED-W800
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Fiyat
609,00 USD + KDV
* 4.281,84 TL den başlayan taksitlerle!!
23.569,76 TL Tek Çekim
3X8.249,42 TL taksitle
Kargo bedava

VIEWSONIC PLED-W800 Projeksiyon Cihazı

 


PLED-W800
 

WXGA Ultra Hafif Taşınabilir LED Projeksiyon Cihazı

ViewSonic PLED-W800, ultra hafif taşınabilir tasarımı ile 800Ansi lümen parlaklık, WXGA(1280x800) çözünürlük ve 120.000 kontrast oranına sahiptir. Hafif kompakt tasarımı, güç verebilen USB portu ve 30.000 saat lamba ömrü ile ev ve ofis kullanıcıları için farklı ihtiyaçlara yönelik çözümler sunuyor. Özel geliştirilmiş SuperColor Teknolojisi sayesinde geniş renk yelpazesi ile gerçek hayattaki renkleri ve SonicMode ses sistemi ile temiz ve net ses deneyimini yaşarsınız. Opsiyonel WiFi adaptörü ile Google ChromeCast gibi HDMI uyumlu olan mobil cihazlar üzerinden görüntü aktarabilir, SD Kart yuvası, USB portları ve 2GB 'lık hafıza kartı ile herhangi bir bilgisayar olmadan Microsoft Ofis dosyaları da dahil direkt olarak sunum yapabilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikler

  • WXGA(1280x800) 16:10 Çözünürlük LED
  • 800Ansi Lümen Parlaklık ve 120.000 Kontrast Oranı ile Net Görüntü Kalitesi
  • 30.000 Lamba Ömrü İle Uzun Süre Kullanım
  • SuperColor Teknolojisi ile 1.07 Milyar Renk Desteği
  • SonicMode 2Wx2 Hoparlörleri ile Net ve Temiz Ses Deneyimi
  • HDMI/MHL, VGA ve USB portu ile Geniş bağlantı Seçeneği
  • SD Kart Okuyucu ve 2GB Hafıza Kartı ile PC'siz Sunum İmkanı
  • Hafif Kompakt Tasarım ile Kolay Taşınabilme
 

 

 

 

Küçük ve Kompakt Tasarımı ile Kolay Taşınabilirlik

0.83kg gibi inanılmaz hafif tasarımı sahip PLED-W800, seyahat veya sırt çantanıza sığabiliecek kadar küçüktür. Bu kompakt taşınabilir yapısıyla mobil satış ekipleri ve iş seyahatine sık çıkanlar için ideal kullanım imkanı sunar.

 

 

SuperColor Teknolojisi ile En İyi Renk Performansı

ViewSonic özel olarak geliştirdiği SuperColor Teknolojisi ile geniş renk yelpazesi sunarak yüksek renk performansı sergiler. 6 renkten oluşan renk tekerleği ve dinamik renk lamba kontrolcüleri sayesinde gerçek renk performansını her ortamda deneyimleyebilirsiniz. 1.07 Milyar renk desteği ile gerçek hayatta gördüğünüz renkleri size gösterir.

SuperColor Teknolojisi ile ilgili detaylı bilgi için Viewsonic Türkiye sayfasını ziyaret ediniz. 

 

 

Kablosuz ve Direkt Hafıza Kart Üzerinden Sunum Yapabilme

PLED-W800 ile opsiyonel PJ-WPD-200 Wifi adaptörü sayesinde size kablosuz görüntü aktarımının kapılarını açıyor. Kablosuz özelliği ile bilgisayardan, tabletten ve akıllı telefonlardan görüntü aktarımı yapabilirisiniz. Ayrıca TV streaming, internet ve bulut bilişim gibi sanal ortamlardan dökümanlarına ulaşabilir ve tek ekranı dörde bölerek paylaşabilir, Live Cam yayına yapabilirsiniz.

 

 

Uzun Lamba Ömrü ve Çevreçi Tasarım

PLED-W800 kullandığı LED teknolojisi, civasız lamba ve bakım gerektirmeyen tasarımı ile çevreci bir projeksiyon cihazıdır. LED ışık kaynağı üzerinden 30.000 saate yakın lamba ömrü sunarak uzun süre lamba değişim derdi olmadan kullanım sağlar.

 

 

Yüksek Çözünürlüklü Geniş Ekran

Yüksek çözünürlüklü (WXGA 1280x800) PLED-W800, gerek geniş ekranlı bilgisayar kullanımında, gerek toplantı salonlarında gerekse HD film izlerken keyifle kullanabilirsiniz.

 

 

HDMI ile Kaliteli Görüntü

HDMI girişi ile ViewSonic PLED-W800 projeksiyon cihazı Blu-ray / DVD oynatıcılar, TV alıcıları, oyun konsolları, Windows ve MAC bilgisayarlar gibi farklı bağlantı seçenekleri sunan HDMI uyumlu cihazlarınızla yüksek çözünürlüklü görüntü sunar.

 

 

Geniş Bağlantı Seçenekleri

MHL destekli HDMI ile Android tabanlı akıllı telefonlar, tabletler veya dizüstü bilgisayarlar üzerinden kolayca görüntü aktarımı yapabilirsiniz. Ayrıca MHL üzerinden bağladığınız cihazlarıda şarj edebilirsiniz.

 

 

En Yeni DLP Teknolojisi

Advance DLP ( Digital Light Processing - Dijital Işık İşleme) teknolojisi sayesinde kristal netliğinde ve daha net ve keskin görüntü kalitesiyle ister evinizde ister işinizde canlıya yakın görüntüler elde edebilirsiniz. LCD tabanlı projeksiyon cihazlarına göre daha hızlı tepki süresi ve filtresiz tasarımıyla temizleme veya değişim gerektirmeyen DLP tabanlı lamba tasarımı ile satın alma maliyetini düşürmenin yanında son görüntü teknolojisini de sunuyor.

 

 

Garanti Koşulları

Görüntü Teknolojisi : DLP
Çözünürlük : WXGA 1280x800
HDMI : Var
Ses Çıkışı : Var
Mesafe : Normal
Işık Gücü : 800
Kontrast : 120.000:1
Lamba Ömrü : 30.000 saat
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
VIEWSONIC PLED-W800 Projeksiyon Cihazı VIEWSONIC PLED-W800 Projeksiyon Cihazı PLED-W800
VIEWSONIC PLED-W800 Projeksiyon Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.