BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

Ters Projeksiyon Filmi

Stok Kodu
Ters Projeksiyon Filmi
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Garanti Süresi
2 Ay
Fiyat
48,00 USD + KDV
Havale - EFT Fiyatı
1.784,13 TL KDV Dahil Nakit / Havale / EFT Fiyatı
* 619,49 TL den başlayan taksitlerle!!
1.858,46 TL Tek Çekim
3X650,46 TL taksitle
Seçenekler
Seçenekler
Aynı Gün Teslimat İstanbul içi 4 saatte teslimat

Ters Projeksiyon Filmi

 

Ters Projeksiyon Film ve/veya Uygulama hizmetimiz için bizi arayın. 

 .
 
Ters Projeksiyon Uygulaması

Stoklarımızdaki Ters Projeksiyon Filmlerimiz
 
  • Gri Ters Projeksiyon Filmi
  • "Led Black" Siyah Ters Projeksiyon Filmi
  • Şeffaf Ters Projeksiyon Filmi
  • Beyaz Ters Projeksiyon Filmi

 

En iyi ters projeksiyon sonucunu elde etmek için, ters projeksiyon filmi ortamın ışık yoğunluğuna ve kullanılacak projeksiyon cihazı performansına ve alınması istenilen etkiye göre farklı tiplerde uygulanması gerekmektedir.

Genel olarak ters projeksiyon filmleri mağaza vitrinleri, fuar standları, bina dış cepheleri, stüdyolar, ürün lansmanları ve bunun gibi daha bir çok uygulama alanlarında etki yaratmak amacıyla kullanılan başarılı bir sunum aracıdır.

Ters Projeksiyon filmlerinin en yoğun kullanıldığı alanlar; mağaza vitrinleridir. Bunun temel nedeni, oldukça büyük ölçülü görüntüleri led panellere kıyasla çok daha ekonomik sağlayabilme özelliğinde yatar.

Ayrıca; ters projeksiyon uygulamanızı; daha sonra gerekli yazılım ve ekipmanları kullanarak ofisinizin cam bölmelerini dokunmatik interaktif yüzeylere dönüştürme imkanı da sağlamaktadır.

 

 

 

  • Gri Ters Projeksiyon Filmi

En çok tercih edilen ters projeksiyon filmidir. Kontrast dengesini optimum seviyede tutar projeksiyon cihazı performans ihtiyacını en aza indirgemektedir. Bu nedenle standart projeksiyon cihazları kombinlerinde oldukça geniş kullanım alanı imkanı sağlar.

 

  • "LED BLACK" Siyah Ters Projeksiyon Filmi

Led Black Ters Projeksiyon filmi ile; cam veya pleksi yüzeylerine büyük led panel ekran izlenimli görüntü sistemi edinirsiniz.

Tek parçada 3.20m genişliğe kadar uygulama imkanı sağlayan Led Black Projeksiyon filmi; 145" inçlik led panel ölçüsünü ekonomik olarak elde etmiş olursunuz.

Led Black Siyah Ters Projeksiyon filmi; projeksiyon cihazınızın kontrast değerini korumakla birlikte; cihazınızdan maksimum performansı almanıza imkan tanır.

Yüzeyinin Anti Light Reflection özelliği sayesinden, çevre ışık sızmalarını reddederek projeksiyon cihazınızın görüntüsünün bozulmasını minimize eder.

Sadece film alabileceğiniz gibi; aynı zamanda uygulama hizmetimizden de faydalanabilirsiniz.

Ters Projeksiyon uygulamaları için ihtiyacınız olan ideal cihaz için de hemen iletişime geçiniz.
 

  • Şeffaf Ters Projeksiyon Filmi

Şeffaf ters projeksiyon filmimiz %77 şeffaflık derecesi ile; saydamlık ile görüntü derece kombinini optimum seviyede sağlamaktadır. Şeffaf ters projeksiyon filminin temel amacı; camın saydamlık özelliğini maksimum seviyede koruyarak; aynı zamanda dengeli görüntü performansı almanızı sağlamaktadır. Şeffaf ters projeksiyon filmi uygulamasında; kullanılacak projeksiyon cihazı performansı konusunda dikkat etmek gerekmektedir.

 

 

  • Beyaz Ters Projeksiyon Filmi

Beyaz ters projeksiyon filmi; gri versiyonda olduğu gibi; oldukça geniş uygulama alanları mevcuttur. Gri ters projeksiyon filmi; projeksiyon cihazınızın kontrast değerini, bir diğer deyişle netliğini maksimize ederken, beyaz ters projeksiyon filmi beyaz ışık değerini maksimize etmektedir.

 

Not: Verilen birim fiyat 152x50 cm için geçerlidir. Rulo genişliği 152 cm'dir. 


1 adet birim ters projeksiyon film ölçüsü: 152x50 cm 

2 adet birim ters projeksiyon film ölçüsü: 152x100 cm 

3 adet birim ters projeksiyon film ölçüsü: 152x150 cm 

 


Çeşit : Ters Projeksiyon Perdesi
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Ters Projeksiyon Filmi Ters Projeksiyon Filmlerimizi, uygulama desteği, 9 taksit satış ve en ucuz fiyat garantisi ile tedarik edebilir, sizde mekanınıza şıklık katabilirsiniz!!! Ters Projeksiyon Filmi
Ters Projeksiyon Filmi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.