BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

Sony VPL-SX225 Projeksiyon Cihazı

Marka
Stok Kodu
sx225
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Fiyat
730,00 EUR + KDV
Havale - EFT Fiyatı
29.147,97 TL KDV Dahil Nakit / Havale / EFT Fiyatı
* 5.573,91 TL den başlayan taksitlerle!!
30.682,08 TL Tek Çekim
3X10.738,73 TL taksitle
Kargo bedava
Stok için tel açınız
 
 

Sony VPL-SX225 Projeksiyon Cihazı 

SONY VPL-SX225 PROJEKSİYON CİHAZI GENEL ÖZELLİKLERİ


  • Kısa yansıtma mesafesi

    0,46:1 yansıtma açısı oranına sahip olan VPL-SX225, ekrana yalnızca 75 cm (29 inç) mesafeden 2,03 m (80 inç) diyagonal ekran boyutunda görüntü üretir.

  • Yüksek görüntü kaliteli, 3LCD doğal ve canlı renkli görüntüler

    Üç temel rengi sürekli olarak yansıtan optik sistem sayesinde projektör renkli ve parlak görüntüler sağlayan mükemmel ışık verimliliği sunar. Özellikle renkli içerik kullanırken (ör. sınıflarda kullanılan malzemelerde) yüksek renk üretilebilirliği son derece önemlidir. Projektör ayrıca 3000:1 mükemmel kontrast oranına sahiptir.

  • Yüksek lamba modunda 2700 lümen yüksek parlaklık

    VPL-SX225 farklı kullanımlar için üç parlaklık moduna sahiptir: aydınlık odalardaki doğal olarak beyaz olan sunumlar için "Yüksek", günlük kullanım için "Standart" ve karanlık odalardaki video için "Düşük". Doğal XGA (1024 x 768) 4:3 ekran çözünürlüğüne sahip panel, bir dizüstü bilgisayardan veya bilgisayardan doğrudan sunum yapmak için idealdir.

  • 10.000 saatlik uzun ömürlü lambayla enerji açısından verimli

    The lamp driver optimally controls the wattage of the lamp and achieves a long-lasting lamp time of 10000 hours with the brightness of lamp mode low. The recommended lamp replacement time is extended more than 66%, compared to the previous model.

  • Gelişmiş enerji tasarrufu özellikleri

    Gelişmiş lamba teknolojisi sağlam enerji tasarrufu özellikleri sağlar. Örneğin, Otomatik Işık Karartma modunun üstün parlaklık kontrolü, projektör kullanılmadığı zaman önemli oranda enerji tasarrufu sağlar. Otomatik Görüntü Modu projeksiyon sırasında ışık çıkışını yansıtılan sahneye göre otomatik olarak ayarlar. Görüntüyü geçici olarak kapatmanız gerektiğinde ışık çıkışı tamamen devre dışı bırakılarak enerji tüketimi en aza indirilir.

  • Ağ sunumu (LAN/Kablosuz LAN)

    Projektör LAN/Kablosuz LAN ağına kurulduğunda sunumlar ağ üzerindeki herhangi bir PC veya Mac® bilgisayardan yansıtılabilir. Aynı anda tablet veya akıllı telefon da bağlanabilir. Kablosuz sunum özelliği tabletinizden veya akıllı telefonunuzdan dosya sunmanızı kolaylaştırır. jpg, pdf ve diğer desteklenen formatları yansıtabilirsiniz. Aynı anda en fazla dört kullanıcı PC/Mac® bilgisayardan görüntü yansıtabilir ve bir projektöre en fazla sekiz kullanıcı bağlanabilir. Windows/Mac® için "Projector Station for Network Presentation" adlı bir uygulama sağlanır. Tablet/akıllı telefon için Pixelworks tarafından internetten indirilebilen bir uygulama sağlanır. Ayrıntılar için lütfen şu web sitesini ziyaret edin: http://PWPresenter.pixelworks.com

  • iOS cihazlar için uzaktan kumanda

    Projector Remote, Sony projektörler için sade bir uzaktan kumanda uygulamasıdır. Ağa bağlı projektörler bu uzaktan kumanda uygulamasıyla kontrol edilebilir. Uzaktan Kumanda, projektörü sade ve kolay okunur düğmelerle çalıştırmanızı sağlar.

  • Ağ üzerinden kontrol

    Ayrıca projektörün işlevleri ve durumu ağdaki herhangi bir kullanıcının bilgisayarıyla uzaktan yönetilebilir ve denetlenebilir. Windows için "Projector Station for Network Control" adlı bir uygulama sağlanır.

  • USB Medya görüntüleyicisi

    Bilgisayara gerek duymadan kolaylıkla fotoğraf, görüntü veya grafik görüntülemek için USB sürücünüzü takın.

  • USB'den görüntüleme

    Projektör tek bir USB kablosuyla görüntü ve ses* oynatma imkanı sunar. Bu işlev için sürücü yüklemeniz gerekmez. Kolay bağlantı kurmak istediğiniz durumlarda projektörü bağlamak için kullanışlı bir yoldur.
    * Video ve seste gecikme yaşanır. Basit kullanım dışında Hat girişi veya HDMI® girişi kullanılması önerilir.

  • Yerleşik hoparlör

    Projektörde 16 W mono hoparlör bulunur.

Çözünürlük : XGA 1024x768
HDMI : Var
Ses Çıkışı : Var
Mesafe : Kısa Mesafe
Işık Gücü : 2700
Kontrast : 3.000:1
Lamba Ömrü : 10.000 saat
Keystone Özelliği : Dikey Keystone
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sony VPL-SX225 Projeksiyon Cihazı Sony VPL-SX225 Projeksiyon Cihazı ve Kısa Mesafe Projeksiyon Cihazları BoyutDijital.com'da... sx225
Sony VPL-SX225 Projeksiyon Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.