BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

Sony VPL-HW65ES Projeksiyon Cihazı

Marka
Stok Kodu
hw65es
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Bilgi
Sony HW65es Projeksiyonu için İnanılmaz Kampanyalı Fiyatlar ve Demo İmkanı için Hemen Ara: 0212 2368411
Fiyat
2.850,00 EUR + KDV
* 21.738,91 TL den başlayan taksitlerle!!
119.663,75 TL Tek Çekim
3X41.882,31 TL taksitle
Kargo bedava
Stok için tel açınız
 
 

Sony VPL-HW65ES Projeksiyon Cihazı

 
Ufkunuzu TV ekranının ötesine taşıyın ve evinizde muhteşem bir sinema deneyimi yaratın. Zarif ve modern siyah veya beyaz kaplama seçenekleriyle her dekorasyona şıklık katan ve yüksek değer taşıyan VPL-HW65ES Ev Sineması projektörüyle en sevdiğiniz eğlence ürünlerini 2D veya 3D kalitesinde izleyin.

Sinemaseverler için tasarlanan bu projektör, profesyonel Digital Cinema projektörlerimiz için geliştirilen SXRD™ panel gibi teknolojilerle donatılmıştır. Ayrıca, muhteşem ayrıntılar sunan Full HD görüntüler için Gelişmiş Reality Creation yükseltme teknolojimize de sahiptir. 1800 lümen değerinde yüksek parlaklık sayesinde filmler ve TV programları gün ışığıyla aydınlatılan odalarda bile net ve keskin görünür.

Kompakt ve kurulumu kolay olan VPL-HW65ES her ev sinemasına veya oturma odasına uyar. Sessiz fanıyla rahatsızlık vermez ve öne bakan tahliye bağlantı noktasıyla ekstra kurulum esnekliği sağlar. Projektörün uzun ömürlü lambası, daha az kesinti ve bakım maliyetiyle fazladan 6000 saat kullanım ömrü sunacak şekilde tasarlanmıştır.
 
 Sony VPL-HW65ES

 

En iyi Panel; SXRD

 
3LCD ve DLP panellere göre çok daha iyi olduğu tüm dünya otoritelerince kabul edilmiş Sony SXRD teknolojisi pikseller arasında 0,2 mikron mesafesi ile diğer panellere göre çok daha kaliteli keskin ve sorunsuz görüntü vermektedir.
 

En Hızlı Cihaz; 21 ms Input Lag

 
Sony yine olağanüstü SXRD paneli sayesinde 21 ms input lag değeri ile dünyanın en hızlı cihazıdır, hem oyun oynarken, hem maç seyrederken hem de filmleri izlerken bu hız size farkı iliklerinize kadar hissettirecektir.
 

En Sessiz Cihaz; 22 dB (Whisper)

 
Sony fan sesi konusunda da 22 dB ile dünyanın kanıtlanmış en iyi değerlerine sahip, dünya otoriterleri Sony'nin bu konudaki büyük başarısını da kabul etmiş durumda. Ayrıca havayı önden üfleyen tasarımı da pek çok kurulum tipi için uygundur.
 

En iyi Super Resolution Teknolojisi; Reality Creation 2

 
Sony'nin 4K teknolojisinden Full HD cihazlarına sunduğu bu teknoloji detaylar konusunda o kadar iyi ki başka cihazların super resolution çözümlerinden 100 yıl ileride denebilir. Sinema kalitesinde SXRD™ panel teknolojisine eşlik eden Reality Creation, Sony'nin küçük ayrıntıları, renkleri ve dokuları geliştiren Super Resolution teknolojisidir. Orijinal 1080p kaynağa her zamankinden yakın olan canlı ve net Full HD görüntülerde farkı göreceksiniz.
 

En İyi Frame Interpolation Özelliği; Motion Flow True Cinema

 
İyi cihazların tümünde hatta bir önceki model Sony HW55es te bile frame interpolation özelliği vardı ancak Sony HW65es ürünü ile birlikte buradaki çıtayı yüksek seviyelere taşımayı başardı, motion flow teknolojisini true cinema moduna aldığınızda "soap opera effect" denilen sorun ortadan kalkıyor ve seyir zevkini doruklara çıkarıyor. Motionflow teknolojisi, panelin süper yüksek tepki hızıyla birlikte aksiyon ne kadar hızlı olursa olsun her ayrıntıyı minimum bulanıklıkla görmenizi sağlar.
 

2 Yıl Cihaz ve Lamba Garantisi; 6000 Saat Lamba Ömrü

 
6000 Saat Lamba Ömrü ile 365 gün boyunca her gün 2 saat kullansanız 4-5 yıl kullanabileceğiniz bir üründür. 2 yıl cihaz garantisinin yanında diğer firmalarda dikkat ederseniz olmadığını göreceğiniz 2 yıl lamba garantisi de vardır.
 

RF 3D Teknolojisi

 
Sony ile birlikte Hishock marka 1200:1 kontrastlı RF 3D Gözlüklerimizi kullanabilirsiniz. 120 TL yerine 100 TL fiyat ile alabilirsiniz.
 

USB'den Firmware Güncellemesi

 
USB portu ile yeni çıkan firmware güncellemelerini yapabilirsiniz.
 
Ürün Teknik Dökümanı için Tıklayınız.
 
Sony VPL-HW45ES Projeksiyon Cihazı
 
 

Görüntü Teknolojisi : 3LCD
Çözünürlük : Full HD 1920x1080
3D Desteği : Full 3D (HDMI 1.4)
HDMI : Var
Ses Çıkışı : Var
Işık Gücü : 1800
Kontrast : 120.000:1
Lamba Ömrü : 6000 saat
Keystone Özelliği : Dikey Keystone
Lens Shift : Var
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sony VPL-HW65ES Projeksiyon Cihazı SONY VPL-HW65ES PROJEKSİYON CİHAZI hw65es
Sony VPL-HW65ES Projeksiyon Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.