BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

Sony VPL-HW40ES Full HD Projeksiyon Cihazı

Marka
Stok Kodu
hw40es
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Fiyat
1.950,00 EUR + KDV
Havale - EFT Fiyatı
78.525,32 TL KDV Dahil Nakit / Havale / EFT Fiyatı
* 14.706,63 TL den başlayan taksitlerle!!
80.953,94 TL Tek Çekim
3X28.333,88 TL taksitle
Kargo bedava
Stok için tel açınız

Sony VPL-HW40ES Full HD Projeksiyon Cihazı

 

BU ÜRÜNÜN YENİ VERSİYONU ÇIKMIŞTIR! Sony HW45ES Projeksiyon Cihazı


 
Ev Sinema Full HD Projeksiyon Cihazı 

 
Full HD 3D Ev Sineması projektörü VPL-HW40ES

Film izlemeyi seviyor musunuz? O zaman VPL-HW40ES ev sineması projektörüne bayılacaksınız. Eğlence deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşımak için bir servet ödemenize gerek yok. O halde rahatınıza bakın ve eşi benzeri olmayan görüntü gücüyle programın tadını çıkarın. Aksiyon dolu gerilim filmlerinden drama ve ilgi çekici belgesellere kadar filmler ve diziler, VPL-HW40ES ile muhteşem renkler, ayrıntı ve kontrastla 2D veya 3D olarak hayat buluyor.

Her zaman hayalini kurduğunuz ayrıntılar ve derinlik

VPL-HW40ES Sony'nin birinci sınıf profesyonel ve sinema projektörlerinde kullanılan gelişmiş SXRD™ panel teknolojisini çok daha uygun bir maliyetle sunuyor. Filmlerden TV programlarına kadar izlediğiniz her şeye hayat veren, etkileyici ve net ayrıntılara sahip Full HD görüntü deneyimini yaşayacaksınız.

Daha parlak, daha güzel görüntüler

VPL-HW40ES'nin geliştirilmiş görüntü motoru standart ev sineması projektörlerine göre çok daha parlaktır. Güçlü 1700 lümen renk parlaklığıyla iyi aydınlatılmış odalarda bile çok daha net ve yüksek etkili görüntü sunar. 

SXRD Teknolojisi 

Gerçekliğe yeni bir gözle bakın

En iyi Full HD görüntü kalitesiyle kendinizi şımartın. Öncü 4K ev sineması projektörlerimiz için geliştirilen Reality Creation, filmler disk halinde paketlenirken kaybedilen renkleri ve dokuları yeniden üretir. Ne izlerseniz izleyin, sizi orijinal ana kayda yakınlaştıran, daha canlı, keskin görüntülerle birlikte farkı hissedeceksiniz.
 
Daha derin siyahlar ve daha parlak vurgular

Her şey ışık ve gölgeye bağlıdır. Kontrast Geliştirici, sahneleri gerçek zamanlı analiz ederek zengin, derin siyahlar ve ışıltılı önemli noktaları öne çıkarmak için devamlı olarak görüntünün her bölgesindeki dinamik aralığı optimize eder.
 
Akışa kapılın

Hareketli spor karşılaşmaları ve aksiyon sahnelerinde bile her ayrıntıyı görün. Motionflow teknolojisi orijinal kareler arasına ekstra görüntüler yerleştirip ekran görüntüsünü daha sorunsuz, keskin, akışkan hale getirir ve bulanıklığı azaltır.
 
Esnek konumlandırma

Her oda farklıdır. Ekstra geniş lens kaydırma aralığına sahip olan VPL-HW40ES, projektörü uygun şekilde yerleştirebilmek için size daha fazla seçenek sunar. Projektör tavana monte edildiğinde veya yatay olarak merkez dışına yerleştirildiğinde bile her zaman güzel oranlarda görüntü alırsınız.
 
Sessizlik önemlidir

Gürültülü projektör fanının eğlenceyi mahvetmesine izin vermeyin. Fısıltı kadar sessiz 21 dB sesle VPL-HW40ES'nin orada olduğunu unutacaksınız. Akıllı ses şekillendirme, fan sesinin daha az fark edilir hale getirilmesini sağlar. Böylece her zaman ekranda ne varsa onu duyarsınız.

Üçüncü boyutu keşfedin

Hızlı hareketli sahnelerde bile olağanüstü parlaklık, kontrast ve ayrıntılarla etkileyici kusursuzluğa sahip ve doğal görünümlü 3D görüntülerin keyfini sürün. VPL-HW40ES, 2D veya 3D içerikleri otomatik olarak algılar ve izlediğiniz içeriğe uygun görüntü modu seçenekleri sunar.


Ev sineması uygulamaları için olağanüstü bir sinematik deneyim

VPL-HW40ES, evinde televizyonun ötesinde, inanılmaz bir sinema deneyimi yaşamak isteyen sinemaseverler için harika bir seçenektir. İnanılmaz keskin, kristal netlikte görüntü için gelişmiş SXRD™ paneller ve Reality Creation gibi profesyonel teknolojilerle donatılmıştır. 1700 lümen renk parlaklığıyla sevdiğiniz filmleri 3D veya 2D modunda en yüksek kalitede izleyebilirsiniz. Bright Cinema ve Bright TV modları da optimum parlaklık ve üstün, zengin renk kalitesi sağlar.

Yüksek kaliteli SXRD™ paneller
Süper keskin görüntüler için sinema kalitesinde teknoloji.

Yüksek parlaklık ve dinamik görüntü
1700 lümen parlaklık ve Kontrast Geliştirici işlevi.

Reality Creation
Mümkün olan en iyi Full HD görüntü.

Esnek kurulum için geniş lens kaydırma
+/-%71 lens kaydırma

Çok düşük fan gürültüsü
21 db seviyesinde gürültü ve gelişmiş ton.
 



 
 
Görüntü Teknolojisi : SXRD
Çözünürlük : Full HD 1920x1080
3D Desteği : Full 3D (HDMI 1.4)
HDMI : Var
Ses Çıkışı : Var
Mesafe : Normal
Işık Gücü : 1700
Kontrast : 120.000:1
Lamba Ömrü : 2000 saat, 5000 saat
Keystone Özelliği : Yatay Keystone, Dikey Keystone
Lens Shift : Var
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Sony VPL-HW40ES Full HD Projeksiyon Cihazı Sony VPL-HW40ES Full HD Projeksiyon Cihazı ve Ev Sinema Sistemi kurulumu BoyutDijital.com'da... hw40es
Sony VPL-HW40ES Full HD Projeksiyon Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.