BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

SONY VPL-SX630 ULTRA KISA MESAFE PROJEKSİYON CİHAZI

Marka
Stok Kodu
VPL-SX630
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Fiyat
1.100,00 EUR + KDV
* 8.390,46 TL den başlayan taksitlerle!!
46.186,01 TL Tek Çekim
3X16.165,10 TL taksitle
Kargo bedava
Stok için tel açınız
 

SONY VPL-SX630 ULTRA KISA MESAFE

PROJEKSİYON CİHAZI

 

SONY VPL-SX630 ULTRA KISA MESAFE PROJEKSİYON CİHAZI GENEL ÖZELLİKLERİ

  • Maksimum 3200 lümen renkli ışık çıkışıyla olağanüstü parlak ve net görüntüler

    Projektörün yüksek ışık çıkışı, sunumların tüm sınıf ve toplantı odalarında net şekilde görülmesini sağlar. Parlak gün ışığından karartılmış odalara kadar her ortama uygun üç parlaklık modu seçeneği bulunur.

  • Ayrıntılı sunumlar için XGA çözünürlük

    Keskin ve ince ayrıntılar sağlayan XGA (1024 x 768) 4:3 ekran çözünürlüğü sayesinde dizüstü veya masaüstü bilgisayardan doğrudan kusursuz sunumlar yapın.

  • 3LCD BrightEra™ teknolojisi

    Projektörün verimli 3LCD panel sistemi Sony tarafından geliştirilen BrightEra™ teknolojisiyle güçlendirilmiştir. Etkileyici, parlak, yüksek çözünürlüklü görüntüler ve artırılmış panel güvenilirliğiyle farkı göreceksiniz.

  • Daha az bakım ve çalışmama süresi için 8000 saate kadar uzun ömürlü lamba

    Daha az bakım gereksinimleri ve daha düşük kullanım ömrü sahip olma maliyetleriyle eğitiminiz daha uzun bir süre boyunca kesintisiz devam etsin. Lamba ve filtre değiştirme işlemleri aynı dönemde yapılabilir ve bu sayede daha az planlı bakım ziyareti gerekir.

  • Gelişmiş enerji tasarrufu özellikleri

    Gelişmiş lamba teknolojisi sağlam enerji tasarrufu özellikleri sağlar. Örneğin, Otomatik Işık Karartma modunun üstün parlaklık kontrolü, projektör kullanılmadığı zaman önemli oranda enerji tasarrufu sağlar. Otomatik Görüntü Modu projeksiyon sırasında ışık çıkışını yansıtılan sahneye göre otomatik olarak ayarlar. Görüntüyü geçici olarak kapatmanız gerektiğinde ışık çıkışı tamamen devre dışı bırakılarak enerji tüketimi en aza indirilir.

  • Ağ sunumu (LAN/Kablosuz LAN)

    Projektör LAN/Kablosuz LAN ağına kurulduğunda sunumlar ağ üzerindeki herhangi bir PC veya Mac® bilgisayardan yansıtılabilir. Aynı anda tablet veya akıllı telefon da bağlanabilir. Kablosuz sunum özelliği tabletinizden veya akıllı telefonunuzdan dosya sunmanızı kolaylaştırır. jpg, pdf ve diğer desteklenen formatları yansıtabilirsiniz. Aynı anda en fazla dört kullanıcı PC/Mac® bilgisayardan görüntü yansıtabilir ve bir projektöre en fazla sekiz kullanıcı bağlanabilir. Windows/Mac® için "Projector Station for Network Presentation" adlı bir uygulama sağlanır. Tablet/akıllı telefon için Pixelworks tarafından internetten indirilebilen bir uygulama sağlanır. Ayrıntılar için lütfen şu web sitesini ziyaret edin: http://PWPresenter.pixelworks.com

  • iOS cihazlar için uzaktan kumanda

    Projector Remote, Sony projektörler için sade bir uzaktan kumanda uygulamasıdır. Ağa bağlı projektörler bu uzaktan kumanda uygulamasıyla kontrol edilebilir. Uzaktan Kumanda, projektörü sade ve kolay okunur düğmelerle çalıştırmanızı sağlar.

  • Ağ üzerinden kontrol

    Ayrıca projektörün işlevleri ve durumu ağdaki herhangi bir kullanıcının bilgisayarıyla uzaktan yönetilebilir ve denetlenebilir. Windows için "Projector Station for Network Control" adlı bir uygulama sağlanır.

  • USB Medya görüntüleyicisi

    Bilgisayara gerek duymadan kolaylıkla fotoğraf, görüntü veya grafik görüntülemek için USB sürücünüzü takın.

  • USB'den görüntüleme

    Projektör tek bir USB kablosuyla görüntü ve ses* oynatma imkanı sunar. Bu işlev için sürücü yüklemeniz gerekmez. Kolay bağlantı kurmak istediğiniz durumlarda projektörü bağlamak için kullanışlı bir yoldur.
    * Video ve seste gecikme yaşanır. Basit kullanım dışında Hat girişi veya HDMI® girişi kullanılması önerilir.

  • Dahili hoparlörden gelen net, zengin ses

    Ekstra ses sistemi eklemenize gerek yok. Güçlü 16 W hoparlörden gelen zengin, odayı dolduran sesin keyfini çıkarın.

  • Kolay kurulum

    Ayarlanabilir optik yakınlaştırma ve lens kaydırma tüm sınıflarda hızlı ve sorunsuz bir kurulum sağlar. Zengin bağlantı seçenekleri bilgisayarlar, DVD oynatıcılar, mikrofonlar ve diğer AV cihazlarıyla olan bağlantıları kolaylaştırır.


Görüntü Teknolojisi : 3LCD
Çözünürlük : XGA 1024x768
Ses Çıkışı : Var
Mesafe : Ultra Kısa Mesafe
Işık Gücü : 3100
Kontrast : 3.000:1
Lamba Ömrü : 8000 saat
Keystone Özelliği : Yatay Keystone, Dikey Keystone
Lens Shift : Var
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
SONY VPL-SX630 ULTRA KISA MESAFE PROJEKSİYON CİHAZI VPL-SX630
SONY VPL-SX630 ULTRA KISA MESAFE PROJEKSİYON CİHAZI

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.