BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

Promacto ProX10 LED Projeksiyon Cihazı

Kategori
Stok Kodu
prox10
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Fiyat
1.439,83 TL + KDV
Havale - EFT Fiyatı
1.641,41 TL KDV Dahil Nakit / Havale / EFT Fiyatı
* 313,88 TL den başlayan taksitlerle!!
1.727,80 TL Tek Çekim
3X604,73 TL taksitle
Kargo bedava

Promacto Pro X10 LED Projeksiyon Cihazı 

 

Promacto ProX10 LED Projeksiyon Cihazı

 
 
Öne Çıkan Özellikler

Dahili Batarya
Full 3D
LED 20.000 saat lamba ömrü
700 lümen ışık gücü
20 db En Sessiz LED Projeksiyon Cihazı
 
 
 

Promacto 2014 yılında Mini Projeksiyon serisine 2 yeni modeliyle giriyor. Active 3D filmlerinizi flaş belleğinizden yada SD kartınızdan direk seyredebileceğiniz Pro X10 modeliyle  bir ilk olmanın haklı gururunu yaşıyor. Bu modelle artık ne bilgisayara bağımlısınız nede başkaca bir oynatıcıya. Active 3D filmlerinizi flaş belleğinize indirin, aktif gözlüğünüzü takın ve direk olarak seyretmeye başlayın. Ayrica Android özelliği ile ister ADSL modeminizden istersenizde 3G cep telefonunuzdan istediğiniz her yerde wifi-kablosuz  internete bağlanın. Dahili klavyesi ile ister mail yazın, ister yeni bir word sayfa açın, isterseniz de Skype üzerinden sevdiklerinizle yazışın. Youtuba bağlanın yada Facebook sayfanızı ziaret edin. Kısaca bir bilgisayarda yapabileceğiniz her şeyi bu cihazla  dev ekranda yapın….

 
Pro X10   WXGA 1280 x 800 çözünürlüktedir.  Taşıdığı özelliklere rağmen benzer cihazlar içerisinde  en küçük,en hafif, dokunmatik kumanda ekranlı, 2100 mAh şarj edilebilir dahili bataryalı,4Gb dahili hafızalı, taşınabilir Mini DLP Led projeksiyon cihazdır. Ev sineması, oyun salonları, toplantı odaları,sınıflar, ve şirket sunumları için ideal bir projeksiyon cihazıdır.
 
2014 modeli olarak piyasaya sunduğumuz Pro X10, o kadar sessiz çalışırki, , çalıştığından emin olmak için tekrar kontrol etmek durumunda kalabilirsiniz.Son derece zarif ve ergonomik bir görüntüye sahiptir. Bu özelliklere sahip dünyadaki  en düşük enerji sarfiyatıyla çalışan cihaz olma özelliğini gururla taşımaktadır. Ayrıca 1280 x 800 çözünürlüğe sahip tek şarj edilebilir dahili bataryalı modeldir.


Görüntü aktarabilen her cihazdan, görüntü yansıtabilme özelliğine sahiptir. Akıllı telefonlar, Ipad ler, Laptoplar, bilgisayarlar, televizyonlar, uydu alıcıları, kameralar, oyun konsolları, akıllı tahtalara HDMI, AV yada VGA bağlantı seçeneklerinden sizin tercih edeceğiniz  herhangi bir tanesiyle rahatlıkla bağlanabilir, geniş ekran ders anlatabilir, maç yada film seyredebilir yada sunum yapabilirsiniz. 
 
Kendi içindeki Medya oynatıcıyla video (MPEG-1/2/4,Dix,MP3,Mkv,Mov,etc.), ses Coaxial ses çıkışı. AC-3/DTS decoding,5.1 multi -channel surround sound (MP3,WMA,MA4 (AAC)), fotoğraf (JPEG,BMP,PNG) yada Text formatındaki dosyaları direk olarak flaş belleğinizden, Sd kartınızdan yada harici disklerinizden oynatmayı destekler.
 
DESTEKLENEN SİNYALLER

  1080P / 720P HD,  USB Flash belleğinize yada SD kartınıza  kopyalanmış videoları oynatır.

HDMI PORT

  HDMI çıkışı olan bütün  laptop, bilgisayar ,Televizyon ,oyun konsolu, uydu alıcı, dvd oynatıcı, akıllı telefon, Ipad, kamera yada akıllı tahtalar HDMI kablo ile direk bağlanarak görüntü ve ses aktarırlar.

VGA PORT

  Laptop ve masa üstü bilgisayarlarınıza VGA kablo ile direk bağlanarak görüntü aktarır.

AV PORT 

  Dvd oynatıcılar, televizyonlara, oyun konsollarına AV kablo ile bağlanarak ses ve görüntü aktarır. 

USB and SD CARD PORT

  Flash bellek, harici disk ve SD-TF kartlar video,fotoğraf,muzik ve yazı dosyalarını direk oynatır.
 
 
   PROMACTO PRO X10  NERELERDE KULLANILABİLİR?
 
  Ofis - İşyeri Kullanımında: Orta ölçekli toplantı salonlarınızda, yada ürününüzü ve firmanızı tanıtmaya gittiğiniz firmalardaki toplantılarınızda 700 Ansilümenlik ışık gücüyle  oda ışığında dahi rahatlıkla sunumlarınızı yapabilirsiniz.  

  Mobil Sunumlarda: Firmanızı ve ürünlerinizi tanıtmak için gittiğiniz şirket ziyaret yada toplantılarınızda, bilgisayara bağlanma gereği duymadan, cihazınızın dahili bataryasından faydalanarak çok rahat 1 saat direk olarak USB flaş belleğinizden, harici diskinizden yada SD kartınızdan ,videolarınızı oynatabilir, resimlerinizi gösterebilir ve her türlü sunumunuzu rahatlıkla yapabilirsiniz. Bütün bunları isterseniz cihazınızın dokunmatik kumanda panelini, istersenizde uzaktan kumandasını kullanarak yapabilmeniz mümkündür.Bireysel pazarlamıcılar için biçilmiş bir kaftan, mükemmel bir yardımcıdır. Oda ışığında 700 ansilümenlik ışık gücüyle rahatlıkla kullanabilirsiniz…

  İsterseniz cihazın Android özelliğinden faydalanıp, bulunduğunuz ortamda ADSL modemlerle kablosuz (wifi) bağlantı kurabilir, internete bağlanabilirsiniz. Yine dahili yada isterseniz harici klavyeyle  mail yazabilir, yada bir word dosya oluşturabilirsiniz. ADSL modemlerin olmadığı alanlarda 3G ile telefonunuzdan wifi internete bağlanabilirsiniz.

  Eğitim Kurumları : Anasınıfları, ilköğretim, lise ve üniversitelerde, her türlü yabancı dil kuslarında, dershanelerde,  orta ölçekli bütün sınıf ve toplantı salonlarında ister bilgisayarınıza, ister akıllı tahtanıza bağlanarak yada direk olarak USB flaş belleğinizden derslerinizi anlatabilir, uygulamalı derslerinizde belgesel yada videolarınızı öğrencilerinize izlettirebilirsiniz…

 Ev Kullanımında :  Active 3D  bütün filmlerinizi direkt olarak flaş belleğinizden seyredebilceğiniz tek cihazdır.Ne bilgisayara nede başkaca bir DVD oynatıcıya ihtiyaç duymaz. İsterseniz 2D filmlerinizi, belgesellerinizi sizin yerinize 3D ye çevirir.  Digitürk,D-Smart yada başka bir HD uydu alıcınızdan direk HDMI kablonuzla bağlanarak geniş ekran maç yada film izleyebilirsiniz. Her türlü video oynatıcınıza HDMI yada AV kablonuzla bağlanıp  Full HD brilliant kalitede film izleyebilirsiniz…

  Oyun Konsollarında : Bilgisayarınız, PS3, XBOX  yada diğer oyun konsollarıyla HDMI yada AV bağlanarak geniş ekran LAG sız, GÖK KUŞAĞI EFEKTİ OLMAKSIZIN, PİKSELLENME YAPMAKSIZIN  geniş ekran oyun oynayabilirsiniz.

  ANA HATLARIYLA :

  20 db  çalışma sesiyle dünyanın en sessiz mini HD projeksiyon cihazıdır. Çalışma sesi duymazsınız !
  1280 x800 Gerçek çözünürlüğe sahip cihazlar içinde dünyanın en sessiz, en küçük, en hafif , en az elektrik tüketen mini projeksiyon cihazıdır. 
  2100 mAh şarj edilebilir dahili bataryası ile en parlak moda rahatlıkla 1 saat , 1.ekonomik moda 1.5 saat, 2.ekonomik moda 2 saat sunum yapabilr, film izleyebilirsiniz.   
  700 Ansilumen ışık gücü sayesinde oda ışığında bile temiz ve parlak sunum imkanı sağlar.
  SD ( 480i/480p) ve HD (720p/1080i/1080p) geniş bant aralığındaki dijital sinyalleri destekler.
  Brilliant renk teknolojisiyle, mükemmel keskin detay ve renkler.  
  3D  Active  bütün filmleri, belgeselleri rahatlıkla aktif  gözlüklerle seyredebilirsiniz.

Görüntü Teknolojisi : DLP
Çözünürlük : WXGA 1280x800
3D Desteği : Full 3D (HDMI 1.4)
HDMI : Var
USB : USB Medya Oynatma (Type A)
Ses Çıkışı : Var
Mesafe : Normal
Işık Gücü : 700
Kontrast : 5.000:1
Lamba Ömrü : 30.000 saat
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Promacto ProX10 LED Projeksiyon Cihazı Promacto ProX10 LED Projeksiyon Cihazı BoyutDijital.com'da... prox10 Promacto ProX10 LED Projeksiyon Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.