BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

Opticus VR5300 3D VR Gözlük - Dahili Display Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Marka
OEM
Stok Kodu
BFLQSWX3
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Fiyat
1.262,71 TL + KDV
* 400,00 TL den başlayan taksitlerle!!
%21İNDİRİM
1.515,25 TL
1.200,00 TL Tek Çekim
3X420,00 TL taksitle

OPTİCUS VR5300 3D VR GÖZLÜK - DAHİLİ DİSPLAY VE İŞLETİM SİSTEMLİ SANAL GERÇEKLİK GÖZLÜĞÜ

 

 
Opticus VR5300 3D Virtual Reality Gözlük ile birlikte; ek hiç bir aksesuara ihtiyaç duymadan sanal gerçekliğin tadını çıkarabilirsiniz. Tak çalıştır, akıllı telefon veya ek bilgisayar gerektirmez. Entegre 1920x1080 Full HD 5 inçlik ekranı, harekete tüm eksenli hareketlere duyarlı entegre sensör ve işletim sistemi ile birlikte, tüm yönlere 360 derece tam eksenli olarak sanal gerçekliği yaşamınızı sağlamaktadır.
 

 

Opticus-Sanal-Gerçeklik-Gözlüğü
 
3D 360 Derece Virtual Reality 
Opticus VR5300 3D VR Gözlük 3D formatlar ile kendinden otomatik yazılımlı ve uyumludur, bu sayede SBS videoları ve oyunları hem 360 derece hem de yeni nesil 3D olarak izleme ve oynama lüksünü edinirsiniz.

Full HD 1920x1080 5 İnçlik Dahili Ekran
VR Dahili Full HD Led Ekran ile ek bir unsura ihtiyaç duymadan doğrudan sanal gerçeklik video ve oyunlarınızı tam ekran oynatabilirsiniz. Tak çalıştır sanal gerçeklik sistemidir.

VR Gözlük
Full 3D VR
Hiç bir ek işletim sistemi veya yazılıma ihtiyaç duymadan, yeni nesil 3D video ve oyunlarınızı tak çalıştır şeklinde keyfine varabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ilgili 3D formatını, Opticus yazılımından seçmek.

Sanal Gerçeklik Gözlüğü


HDMI veya VR Wifi Kablosuz Bağlantı
Opticus VR5300 modelinde, ister HDMI ile PS4, Xbox, Digitürk Decoder gibi kaynaklarınıza bağlayabilirsiniz. Ayrıca Entegre wifi sayesinde, PC'nizle kablosuz bağlantı gerçekleştirin; VR videoları ve oyunlarınızı kablosuz özgürce izleyin ve oynayın.

Kablosuz İnternete Bağlanın
Online VR film ve oyunların keyfini çıkartmanız için; Opticus 3D VR gözlük, entegre wifi bağlatısı sağlamaktadır. Bu sayede internet imkanınızın olduğu her yerde, online VR 3D film veya oyunların keyfini çıkartabilirsiniz.

VR Gözlük Uzaktan Kumanda ve Sensör Kumanda
Opticus VR 3D Gözlüğünüzü, sensör ile kablosuz yönetebildiğiniz gibi pakete dahil olan RF uzaktan kumandası ile yönetebilirsiniz. 
 
Vr Sanal Gerçeklik Video - Uygulama ve Oyunlar
Android tabanlı, istediğiniz tüm içerikleri ve uygulamaları seyredebilir ve oynayabilirsiniz. VR uygulamalarının %90'ı ücretsizdir ve doğrudan Opticus VR5300 Sanal Gerçek Gözlüğünüzün dahili belleğine doğrudan indirebilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan; gmail uzantılı mail adresidir. Video formatlı VR içerikleri, ister bilgisayarınızdan HDMI kablosu ile aktarıp izleyebilir, isterseniz de data kablosu ile Opticus VR5300'ün belleğine aktararak doğrudan Opticus dahili video player'ından izleyebilirsiniz. Dahili 6GB bellek sayesinde, bilgisayar olmadan 10larca 3D VR içeriği istediğiniz mekanda izleyebilirsiniz. SD Kart girişi sayesinde, belleğinizi arttırabilirsiniz.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Opticus VR5300 3D VR Gözlük - Dahili Display Sanal Gerçeklik Gözlüğü Opticus VR5300 3D VR Gözlük, Dahili Display, İşletim Sistemi ve Wifi teknolojisiyle Oculus Üstünlüğünde Sanal Gerçeklik Gözlüğü Özel Fiyatlarla Boyutdijital'de. BFLQSWX3
Opticus VR5300 3D VR Gözlük - Dahili Display Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.