BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

BenQ SX914 Projeksiyon Cihazı

Marka
Stok Kodu
sx914
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Fiyat
2.121,00 USD + KDV
Havale - EFT Fiyatı
77.942,30 TL KDV Dahil Nakit / Havale / EFT Fiyatı
* 14.904,75 TL den başlayan taksitlerle!!
82.044,52 TL Tek Çekim
3X28.715,58 TL taksitle
Kargo bedava
 

 BenQ SX914 Projeksiyon Cihazı

 

Bu ürünün yeni versiyonu vardır

 

BenQ SX920


 

Görüntü Mükemmelliği
 

6000 ANSI Lumen

 Nerede olursanız olun fark etmez. 6000 ANSI Lümens yüksek parlaklık ile SX914 en parlak ortamda bile size en net görüntüyü sağlar. Bunun avantajına sahip olun! Mükemmel sunumlar sizi bekliyor.
 

(Temsili fotoğraflar )

Doğal XGA Çözünürlük
 

 SX914, XGA çözünürlüğü ile 1024 x 768'e kadar destek verir. Bu sayede her sunumunuzda temiz bir görüntü ve isabetli renkler elde edersiniz.
 

 Kontrol ve Yönetim için Seçenekler Sunar
 

 LAN Kontrol Odaklı Projektör Yönetimi
 

 LAN Kontrol, IT Yöneticilerinin günlük kontrollerini ve işlerini kolayca yapabilmeleri için IT workstation'lardan erişine izin verir. Bu arayüz Creston, RoomView ve PJ-Link sistemlerini destekler.
.

 Ekstra Rahat Kurulum için Büyük Zum
 

 SX914, 1.6X Büyük Zum, etkileyici menzili sayesinde projektörünüzü, odanızdaki mobilyaların yerini değiştirmeden, kolayca kurmanızı sağlar.  Sadece tavana kurun ve istediğiniz gibi ayarlayın yeter.
 

 Dikey Lens Kaydırması
 

 Projektör kurulumu sırasında yanlış hesaplamalar yapılması durumunda, görsellik kalitesinde ödün vermeden, sadece lensi kaydırarak görüntüyü ekrana konumlandırabilirsiniz. Tek yapmanız gereken görseli düzeltmek için lensi 115%~125% kaydırmaktır. Bu sayede projektörü her seferinde milim hesabıyla yerleştirmek zorunda kalmazsınız.
 

 Üstün Ses Performansı
 

 Dahili 20W Büyük Ses Gücü
 

 SX914, iki adet dahili 10W hoparlöre sahiptir. Bu sayede sunumlarınızı yüksek kalitede görseller ve ses efekleriyle zenginleştirebilirsiniz. Bu hoparlörler projektörün içerisinde güvenli bir şekilde yerleştirilmiş ve sallanmaya karşı koruma altına alınarak düzgün bir ses vermesi garantilenmiştir.
 

SRS-Sertikalı Ses Performansı

10W dahili SRS Sertikalı hoparlörü ile video sunumlarınızda yüksek ses performansı sunar.

 Bekleme Modunda 0.5W
 

 Eski projektör modellerine göre bir sorun olan güç tüketimi, SX914'te bekleme modunda 0.5W'a indirilerek ortadan kaldırılmıştır. Bu teknolojik ilerleme ve güç tasarrufu aynı zamanda lamba süresini uzatır ve enerji tüketimini düşürür.
 

 Blu-ray Full HD 3D Desteği
 

 BenQ SX914, 3D desteğine sahip en son DLP Teknolojisiyle donanmıştır. Bu sayede bir blu-ray oynatıcı ve 3D gözlüklerle yapılacak eğitim sayesinde öğrencilere benzersiz bir öğrenim tecrübesi yaşatılabilir.
 

 BenQ DLP Projektörleri I DLP Teknolojisi İle Uzun Süre Mükemmel Görüntü
 

 Sınırsız Görsel Kalitesi
 

 BenQ DLP Projektörleri uzun süre dayanıklılık, jilet gibi görüntüler, ultra okunabilirlik ve gerçeğe yakın renkleri yansıtabilmek için üretilmiştir. Bizler, ileri seviye renk skalamız arasından geçen saf ışığı DMD çipindeki milyonlarca mikro aynadan yansıtmak için öncü DLP Teknolojisi'ni kullanıyoruz. Aynalar renksiz olduğundan ve neredeyse tamamen mühürlenmiş bir motorun içerisinde korunduklarından ötürü BenQ DLP Projektörlerinin eskime sorunu yoktur. Aslında 2000 saatlik devamlı kullanımdan sonra lambanızı değiştirdiğinizde yepyeni bir projektöre kavuşursunuz.
 

DLP Olmayan Projector

 

Orijinal Renk

2000 Saat Kullanım Sonrası

Yeni Lamba Sonrası

 

DLP Olmayan Projector

 

Orijinal Renk

2000 Saat Kullanım Sonrası

Yeni Lamba Sonrası

 

 DLP Teknolojisi aynı zamanda sahip olma bedelini azaltmak ve uzun süre görüntü kalitesini korumayı garantilemek için filtresiz motor tasarımına sahiptir. BenQ'nun SmartEco Teknolojisi kontrast performansını ve görsel kalitesini daha da ileriye taşıyarak 70%'lere varan bir tasarruf sağlar.
 

 Jilet Gibi Görüntü ve Ultra Okunabilirlik
 

 96% doldurma faktörü sayesinde DLP Teknolojisi piksel arkasında piksel dönüşümünü destekleyerek ,renk ve detayı düşüren, tek pikselin etrafındaki karanlık ve kalın çerçeveyi ortadan kaldırır. Daha fazla görüntü doldurma ve ince çerçeve daha isabetlirenkler  ve keskin bir görüntü sağlar
BenQ DLP Projektörleri aynı zamanda yükske kontrast oranı sayesinde küçük yazıların, ince çizgilerin ve karanlık görüntülerin net bir şekilde görünmesini sağlar. Böylelikle iyi aydınlatılmış bir ortamda bile sunumlarınız gayet net bir şekilde görünür.
 

 

DLP Olmayan Projektör

 

BenQ DLP Projektör

 

 Canlı, Gerçek Renkler
 

 BrilliantColor (Parlak Renk) Teknolojisi sayesinde, BenQ DLP Projektörleri en aydınlık ortamlarda bile optimum parlaklığı ve isabetli renkleri verir. BrilliantColor Teknolojisi, ana renkler olan kırmızı, mavi ve yeşil'i ikinci renkler olan sarı, açık mavi ve magenta ile altı renk işlemine tabii tutar. Bu sayede sert renklerden su mavisi gibi orta renklere ve parlak sarılara kadar tüm renkler sunumlarınızda en saf haliyle görünür.
 



 
Görüntü Teknolojisi : DLP
Çözünürlük : XGA 1024x768
3D Desteği : Full 3D (HDMI 1.4)
HDMI : Var
USB : USB Medya Oynatma (Type A), Micro USB (Type B)
Ses Çıkışı : Var
Mesafe : Normal
Işık Gücü : 6000
Kontrast : 6.000:1
Lamba Ömrü : 2500 saat
Keystone Özelliği : Dikey Keystone
Lens Shift : Var
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
BenQ SX914 Projeksiyon Cihazı BenQ SX914 Projeksiyon Cihazı 6000 lümenlik ışık gücü ile aydınlık ortamlarda dahi kullanılabilir, BoyutDijital.com'da... sx914
BenQ SX914 Projeksiyon Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.