BU ÜRÜNLE Mİ İLGİLENİYORSUN?
Özel fiyat, yerinde kurulum, demo ve promosyon
seçeneklerini öğrenmek için bizi ara
ÇALIŞMA SAATLERİ Hafta içi 09:00 - 18:00 / Cmt. 09:00 - 15:00

BenQ SH963 Projeksiyon Cihazı

Marka
Stok Kodu
SH963
Stok Durumu
Stokta yok; Muadil ürünler ve kampanyalar için hemen ara: 02122368411
Garanti Süresi
2 Ay
Fiyat
3.969,00 USD + KDV
* 27.873,94 TL den başlayan taksitlerle!!
153.434,55 TL Tek Çekim
3X53.702,09 TL taksitle

BenQ SH963 Projeksiyon Cihazı

 
 

Özellikler;

Parlak Görsel Kalitesi
 

6500 ANSI Lumen

 Nerede olursanız olun fark etmez. 6500 ANSI Lümens yüksek parlaklık ile SX914 en parlak ortamda bile size en net görüntüyü sağlar. Bunun avantajına sahip olun! Mükemmel sunumlar sizi bekliyor.
 

( Temsili fotoğraflar )

 Full HD 1080p Muhteşemliği
 

 BenQ SH963 ile iş sunumları asla eskisi gibi olmayacak! SH963 480p, 576p, 720p, 1080i ve 1080p olmak üzere bir çok video formatını Full HD kalitesinde destekler. BenQ SH963 geleneksel 480p projektörlerden 5x daha fazla detay sunar.
 

  HD 480p (800x480 pixel)   Full HD (1920x1080 pixel)  

 Yüksek Kontrast Oranı
 

 BenQ'nun uzmanlık alanı olan projektörlerle 8,300:1 benzersiz kontrast oranı bir araya geldiğinde en karanlık görüntülerde bile inanılmaz bir detay seviyesine erişebilirsiniz.
 

  Yüksek Kontrast   Düşük Kontrast  

 Hollywood Quality Video (HQV™) İşleme
 

 İleri seviye video işleme teknolojisi oaln HQV ile standart definition (SD) yani standart çözünürlükteki görseller ve HD video kaynaklarından alınan görüntü 80% doğrulukla Full HD kalitesine yükseltilir. HQV hem dijital hem de analog video kaynaklarında çalışır.
 

HQV Olmadan   HQV- İşleme  

 6 Ana Renk İçin Bağımsız 3D Renk Kontrolü
 

 BenQ'nun eşsiz 3D renk yönetim aracı sizin 6 ana rengin (R/G/B/C/M/Y) zenginlik, dolgunluk ve canlılık değerlerini tek tek ayarlamanıza yardımcı olur. Böylelikle evrendeki tüm renkleri yakalayabilirsiniz.
 

Kırmızı Doygunluk

Orijinal Foto
(Temsili)

 Kontrol ve Yönetim için Seçenekler Sunar

LAN Kontrol Odaklı Projektör Yönetimi
 

 LAN Kontrol, IT Yöneticilerinin günlük kontrollerini ve işlerini kolayca yapabilmeleri için IT workstation'lardan erişine izin verir. Bu arayüz Creston, RoomView ve PJ-Link sistemlerini destekler.
 

 Kolay Erişim İçin Üst Lamba Kapağı
 

 Üst lamba kapağı özellikle IT yöneticileri için büyük rahatlık sağlar. Bu kapak sayesinde lambayı hızlıca değiştirerek eğitime yada sunuma ara vermek zorunda kalmazsınız.
 

 Ekstra Rahat Kurulum için Büyük Zum
 

 SH963, 1.5X Büyük Zum, etkileyici menzili sayesinde projektörünüzü, odanızdaki mobilyaların yerini değiştirmeden, kolayca kurmanızı sağlar.  Sadece tavana kurun ve istediğiniz gibi ayarlayın yeter.
 

 BenQ DLP Projektörleri I DLP Teknolojisi İle Uzun Süre Mükemmel Görüntü
 

 Sınırsız Görsel Kalitesi
 

 BenQ DLP Projektörleri uzun süre dayanıklılık, jilet gibi görüntüler, ultra okunabilirlik ve gerçeğe yakın renkleri yansıtabilmek için üretilmiştir. Bizler, ileri seviye renk skalamız arasından geçen saf ışığı DMD çipindeki milyonlarca mikro aynadan yansıtmak için öncü DLP Teknolojisi'ni kullanıyoruz. Aynalar renksiz olduğundan ve neredeyse tamamen mühürlenmiş bir motorun içerisinde korunduklarından ötürü BenQ DLP Projektörlerinin eskime sorunu yoktur. Aslında 2000 saatlik devamlı kullanımdan sonra lambanızı değiştirdiğinizde yepyeni bir projektöre kavuşursunuz.
 

Non-DLP Projector

 

Orijinal Renk

2000 saat sonrası

Yeni Lamba Sonrası

 

BenQ DLP Projector

 

Orijinal Renk

2000 saat sonrası

Yeni Lamba Sonrası

 

 DLP Teknolojisi aynı zamanda sahip olma bedelini azaltmak ve uzun süre görüntü kalitesini korumayı garantilemek için filtresiz motor tasarımına sahiptir. BenQ'nun SmartEco Teknolojisi kontrast performansını ve görsel kalitesini daha da ileriye taşıyarak 70%'lere varan bir tasarruf sağlar.
 

 

 Jilet Gibi Görüntü


 Endüstri lideri yüksek kontrast oranı sayesinde BenQ DLP Projektörleri kristal berraklığında görüntüleri size sunar. Aynı zamanda BenQ SmartEco™ Teknolojisi ile pikselli dolgunlaştırarak yazıları daha rahat okumanızı sağlar.
 

 

DLP Olmayan Projektör

 

BenQ DLP Projektör

 

Canlı, Gerçek Renkler


 BrilliantColor (Parlak Renk) Teknolojisi sayesinde, BenQ DLP Projektörleri en aydınlık ortamlarda bile optimum parlaklığı ve isabetli renkleri verir. BrilliantColor Teknolojisi, ana renkler olan kırmızı, mavi ve yeşil'i ikinci renkler olan sarı, açık mavi ve magenta ile altı renk işlemine tabii tutar. Bu sayede sert renklerden su mavisi gibi orta renklere ve parlak sarılara kadar tüm renkler sunumlarınızda en saf haliyle görünür.

 

DLP Olmayan Projektör
 

 

BenQ DLP Projektör
 

 
 


 

Görüntü Teknolojisi : DLP
Çözünürlük : Full HD 1920x1080
3D Desteği : Full 3D (HDMI 1.4)
HDMI : Var
USB : Micro USB (Type B)
Ses Çıkışı : Var
Mesafe : Normal
Işık Gücü : 6500
Kontrast : 8.300:1
Lamba Ömrü : 2000 saat, 2500 saat
Keystone Özelliği : Yatay Keystone, Dikey Keystone
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
BenQ SH963 Projeksiyon Cihazı BenQ SH963 Projeksiyon Cihazı boyutdijital.com da SH963
BenQ SH963 Projeksiyon Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.